Evoluție integrativă – Edilum

E STAGNARE

EDILUM este un grup de specialiști care a conceput o serie de cursuri și workshop-uri ce au ca scop transformarea și evoluția integrativă a persoanei, în toate aspectele vieții sale. Aceste workshop-uri sunt alcătuite dintr-o sinergie de idei, metode, strategii și acțiuni menite să asiste și să susțină dezvoltarea personală și socială a individului.

Unul din programele lansate de EDILUM la începutul anului 2016 este  Cursul ”Calea Învingătorului Obișnuit – CIO”. Acesta se adresează celor care doresc să-și  dezvolte o personalitate de învingător, să facă față schimbărilor distructive cu care se poate confrunta la un moment dat și să învețe cum să transforme o experiență nedorită într-o oportunitate.

În drumurile, căutările și activitățile tale, zilnic ești asaltat de mulțimea de informații, cărți, sugestii, cursuri și mesaje motivaționale. Te-ai gândit care e diferența dintre un om derutat și obosit de suprainformare și unul care a conștientizat care îi sunt valorile și potențialul propriu? 

Din acest moment nu mai e nevoie să cauți!

Cursul ”Calea Învingătorului Obișnuit – CIO” se detașează prin naturalețea abordării unui program de evoluție personală. În cazul în care cauți calea cea mai ușoară și mai accesibilă pentru a-ți atinge scopurile, oricât de simple sau complexe sunt acestea, cursul CIO este exact ceea ce îți trebuie!

Dar, mai întâi, hai să vorbim despre tine…

E DESPRE TINE.png

Ești restant la unele activități pe care ți le-ai propus? Amâni mereu câte ceva? Renunți la unele obiective?

TU știi bine că toate astea îți sabotează permanent viața, iar NOI știm bine ca TU ai tot ce-ți trebuie ca să schimbi situația. De fapt, misiunea și scopul vieții pentru tine ar putea fi evoluția personală și dezvoltarea proprie în maniera în care poți deveni varianta ta cea mai bună.

Suferința te poate ajuta să descoperi abilități pe care nu știai că le ai. O experiență dificilă, care pentru unii este toxică din punct de vedere emoțional, poate deveni o bună resursă pentru tine. Un necaz care aproape te distruge poate fi transformat în unul din cele mai bune lucruri care ți s-au întâmplat vreodată. Totul depinde de tine!

Să vorbim și despre cine suntem noi …

e lumie eduard

Când vorbeşti despre învingători, tinzi să crezi ca au talente extraordinare, că au noroc, că au fost ajutaţi, că este ceva magic legat de a fi un învingător. Dar secretul este să iţi doreşti cu adevarat şi să ai o mare încredere în propriile forţe. Nu există o formulă magică, dar există paşi pe care îi poţi face şi care te pot ajuta. Noi știm că TU ai daruri neprețuite în care poți avea încredere pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești cu adevărat și simți că o meriți! Dar, ce valoare au darurile cu care te-ai născut dacă nu le utilizezi pentru a fi învingător în fiecare zi, în orice situație?

Am vrea să te întrebăm ceva: Ai puterea să te vezi așa cum ești? Ai impactul menit să îl ai în această lume? Deții poziția pe care o dorești și o meriți în societate? Ești mulțumit de ceea ce ai obținut până acum? Vrei mai mult?

Dacă ai răspuns „nu” sau „hm” la oricare dintre aceste întrebări, am vești bune pentru tine: cursul ”Calea Învingătorului Obișnuit – CIO” e un mod natural, onest și fără efort pentru a obține mai mult de la viață.

Dar, lasă-ne să ghicim… La acest moment este posibil să simți un pic de rezistență.

Cu toate că nu ești o persoană foarte hotărâtă, vrei totuși să-ți transformi cu adevărat viața. VREI să aduci schimbări și să-ți creezi oportunițăți noi. Și ești o persoană inteligentă și ambițioasă și, de asemenea, un om care știe că prin efort și îndrumare șansele de reușită sunt mult mai mari.

Ți-ai pus vreodată următoarele întrebări?

  • Cum reușesc unii oameni să iasă cu bine din conjuncturi dificile, în timp ce alții nu reușesc nici măcar să supraviețuiască?

  • Cum anume știu unii ce să facă în situații în care nu au mai fost până atunci?

  • Cum știu ei ce anume să nu facă?

Răspunsurile lor pot fi găsite la cursul nostru.

E FORTA

 Scopul cursului CIO:

  • Exersarea abilității de a lua decizii corecte atunci când lucrurile deraiază de la cursul lor normal.

  • Susținerea rescrierii Scenariului de viață – Învins, Neînvingător, Învingător.

  • Dezvoltarea inteligenței emoționale și intuitive.

  • Creșterea stimei și respectului de sine prin evidențierea valorilor și a resurselor personale.

  • Însușirea serendipității – transformarea unui dezastru într-o oportunitate.

  • Asimilarea sincroniei și sinergiei ca pârghii de evoluție personală.

  • Cultivarea și menținerea unei personalități de învingător. 

e forma

Cursul ”CALEA INVINGĂTORULUI OBIȘNUIT – CIO” este cadrul potrivit pentru a-ți activa și exersa abilitățile necesare obținerii unei personalități de învingător. Acest curs este structurat în 7 sesiuni, câte o sesiune pe lună, cu o durată de 5 ore fiecare. Dacă ești o persoană preocupată să-și asigure un confort emoțional în viață, acest curs de dezvoltare și evoluție personală integrativă este creat pentru tine.

Workshop-ul se bazează pe tehnici din consiliere pentru dezvoltare personală, programare-neurolingvistică, analiza tranzacțională,  psihoterapie integrativă, neuroștiințe și alte metode care au la bază experiența noastră personală abordând zona conștienta și subconștientă.

E ICEBERG.png

Oricare ar fi povestea ta, noi te încurajăm chiar acum pentru a scrie un nou scenariu mult mai potrivit ție! Tu alegi decorurile, valorile și elementele care să ți se potrivească. Chiar dacă ți-e frică de schimbare, dacă ai senzația de nesiguranță sau nu ai încercat ceva nou pentru îmbunătățirea vieții tale, CIO îți va arăta că avându-te pe tine, fiind tu însuți, vei ajunge acolo unde îți dorești.

În lumea de azi, în care schimbarea a devenit ceva constant, este nevoie să-ți activezi un nou set de abilități care te pot ajuta în noile cerințe. În trecut ne așteptam ca schimbarea să fie un eveniment de scurtă durată prin care treceam până când lucrurile se așezau pe făgașul normal. Acum astfel de schimbări sunt frecvente și uneori par a fi interminabile. Toate aceste schimbări vin în viața noastră cu un preț emoțional. Tocmai de aceea ai nevoie să exersezi și să înveți continuu, până când vei găsi valori și oportunități noi, în evenimentele pe care nu le mai poți controla. e titlul

Poți învăța alături de noi. La CIO te poți instrui și te poți antrena în 7 module eficiente, concepute pentru a activa în mod natural persoana învingătoare care se află deja în tine! Taxa fiecărui modul este de 120 Ron/persoană. Pentru elevi și studenți 100 Ron/persoană, iar dacă mai vii cu o persoană 150 Ron/ambii.Înscrierile se fac prin confirmare telefonică la: 0748.958.844 / 0733.509.649 sau la adresa: evolutieinfo@gmail.com.

Acest curs se desfășoară cu susținerea:

  • Centrului Educațional ”Profit Point”, care este cel mai puternic brand de educație și dezvoltare personală din România și unul dintre cele mai active branduri, în promovarea și dezvoltarea educației pe întreg teritoriul Europei.logo_Profit_Point_transparent

  • Agenției „Oameni si Companii”, specializată în intercomunicare cu grupuri de lideri și formatori de opinie din Romania

Pentru înscrieri sau alte detalii lăsați mesaj aici:

Lasă un comentariu