Geometria iubirii

36f4a-gcÎn Banchetul, Platon descrie o cină care a avut loc la Atena, acasa la Agathon, în anul 416 î.Hr., la care au participat mulți dintre învățații Greciei acelor timpuri. Stateau întinși pe divane, după obiceiul vremurilor, iar unul dintre invitați a propus să se vorbească despre Zeul Dragostei. Au fost de acord și, rând pe rând, au facut apologia iubirii. La această adunare, Aristofan a depănat bine-cunoscuta poveste despre bărbații și femeile din Antichitate…
Cuprins: În geometria misterului și a nebănuitului, se dă linia vieții, ca interval deschis, nemărginit, de la punctul Ea, la punctul El, unde punctul central este Îndrăgostirea… Vă invit așadar să depănăm împreună povești despre iubire, să descoperim ludic și creativ, de ce este Ea, de ce este El, să înțelegem ce ne diferențiază și ce ne apropie, argumentând răspunsurile cu mintea – explorând ştiinţific, cu sufletul – lăsându-ne sinele să zboare sferic pe geometria iubirii.
În loc de concluzii: Vino pe margine, zise A. Mi-e frică, zise B. Vino pe margine, zise A. Mi-e frică, zise B. Vino pe margine, zise A şi B s-a dus pe margine. Sări, zise A şi B a sărit. Şi apoi, B a zburat! Şi amândoi au înţeles zborul…
Despre trainer:
Conf. univ dr. Georgiana CORCACI este psiholog de formaţie, universitar din pasiune şi antreprenor într-ale dezvoltării personale. Are experienţă semnificativă în Life Coaching şi Potential Coaching, în resurse umane şi psihologie managerială, este director al Centrului de Resurse Umane, expert şi consultant în proiecte cu finanţare europeană, coordonator al Programului Umanitar “Ajutaţi-ne să-i ajutăm“. A publicat cărți în domeniul psihologiei manageriale și articole științifice de referință. Are un doctorat în psihologie şi un post-doctorat în domeniul Managementului cercetării avansate în psihiatria medico-legală.