Incapacitatea de a ierta, poate naște diferite boli

ev af 2.png

Atunci când simți că te îmbolnăvești, ar fi indicat să-ți cercetezi inima pentru a descoperi pe cine sau ce anume trebuie să ierți.

Cursul de miracole afirmă că „orice boală se naște din incapacitatea de a ierta pe cineva” și că „ori de câte ori ne îmbolnăvim, trebuie să aflăm pe cine trebuie să iertăm.” Poate părea forțat să crezi că dezechilibrul bio-chimic al corpului tău este influențat și dezarmonizat de felul în care simți, de calitatea gândurilor tale și mai ales de intențiile cu care îți decorezi faptele de zi cu zi. Și totuși, așa este.

Louise Hay ne spune că persoana care te provoacă cel mai mult pentru a o putea ierta este totdodată și persoana DE CARE TREBUIE SĂ TE DETAȘEZI CEL MAI MULT. Iertarea înseamnă, printre altele, să te detașezi, să lași resentimentele în urmă și să te împaci cu ceea ce s-a întâmplat. Ea nu are nimic de a face cu acceptarea unui comportament negativ, ci doar cu transcenderea unui anumit tip de atașament. Nimeni nu se naște știind cum să IERTE. De cele mai multe ori este suficient să ÎȚI DOREȘTI să ierți, după care LEGEA AFINITĂȚII va așeza lucrurile în favoare ta.

Iertând îți dezvolți o iubire de sine și autoapeciere, care îți va crea un spațiu personal unde predomină siguranța, încrederea și acceptarea – astfel vei atrage în viața ta relații noi, pline de iubire, o slujbă nouă, o casă nouă… Iertând permiți chiar și greutății tale corporale să se normalizeze. Cu alte cuvinte, prin intermediul iertării renaști și te  refaci. Așadar cercetează-ți inima și:

IARTĂ!

                IUBEȘTE!

                                    TRĂIEȘTE!

Și nu uita că toate pentru tine le faci.

Lasă un comentariu